Dit is alle praktische informatie over de retreat:

We verheugen ons erop om je te verwelkomen in Griekenland en samen een heerlijke week te beleven. Kreta is het zuidelijkste eiland van Griekenland en het klimaat is er heerlijk en aangenaam. De Griekse bevolking is hartelijk en gastvrij. Je zult je er snel thuis voelen. Ook in de kleine groep mensen tijdens de retreat kun je jezelf zijn , je eigen tempo volgen. Ook tijdens de verschillende lessen die je op je eigen niveau kan volgen. Er worden altijd verschillende opties aangegeven voor de oefeningen zodat je jezelf kan blijven uitdagen maar niet over je grenzen gaat. Hier volgt de praktische informatie over de retreat.

 

Je overnacht bij Naya Beach club. Deze gezellige beachclub met relaxte sfeer is rustig gelegen en direct aan zee. Hier zijn ruime kamers met grote comfortabele bedden. De kamers zijn fris en sfeervol ingericht. Er is een badkamer met haardroger, een koelkast, flatscreen TV en airconditioning in elke kamer . Gratis wifi. Alle kamers zijn op de begane grond en hebben een terras met zitje. De 2 persoonsbedden zijn comfortabel en breed. Er is een extra slaapbank. De prijzen zijn voor een gedeelde kamer. Als je een kamer voor alleen gebruik wilt boeken is er een toeslag van € 200,-
Het is een kleinschalige accommodatie met een beperkt aantal kamers Hierdoor is de groep deelnemers klein. Dat garandeert een relaxte sfeer met veel aandacht voor iedereen. Maar wacht niet te lang met je plek reserveren!

DE PRIJZEN:
Gedeelde kamer : € 695,- per persoon
Kamer voor alleen gebruik € 895,- per persoon
Er is 1 kleinere kamer geschikt voor gedeeld gebruik met een bekende € 650,- per persoon
Kleinere kamer voor alleen gebruik € 850,-

Na een aanbetaling van € 350,- is je plek gereserveerd. Dit bedrag is niet restitueerbaar. Het resterende bedrag dient voor 1 april 2020 betaald te zijn. Tot deze datum zijn de annuleringskosten € 350,- ( je aanbetaling) Na 1 april 2020 wordt bij annulering het volledige bedrag in rekening gebracht.

Je kunt aanbetalen via de webshop. Vul ook het contactformulier in via de site met je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Je ontvangt dan een rekening via de mail.

Dit is bij de prijs inbegrepen:
-6 overnachtingen bij Naya beach club Kissamos
-6x ontbijt
-6x diner
-1 wandelexcursie bergafwaarts naar Ravdoucha beach (ongeveer 50 min wandelen) , waar ruim de tijd is om te zwemmen en relaxen en te douchen. Tijdens de wandeling heb je prachtige uitzichten over de baai van Kissamos. na het zwemmen wordt er een heerlijke lunch geserveerd bij Wave on the Rock. Een taverna direct aan het strand en verscholen onder de bomen. Daarna word je op opgehaald voor een Yoga Nidra les bij villa Maria in Ravdoucha
- 8 yogalessen verschillende stijlen, zoals Hatha , Ashtanga en Yoga Nidra. De 1e dag een les van 1,5 uur waarin veel aandacht wordt besteed aan de juiste uitvoering en aanpassingen van de basishoudingen (asana’s) Vrijdag 5 juni volle maan yoga op het strand. Gedurende de week wordt er bij elke les aandacht besteed aan verschillende ademhalingstechnieken. De lessen duren gemiddeld 5 kwartier.

-2 Pilateslessen